• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un bărbat în vârstă de 67 de ani a căzut într-un bazin cu combustibil la o stație PECO din orașul Milișăuți, informează ISU Suceava. Persoana care este intoxicată cu vapori de combustibil a fost extrasă de doi pompieri militari de la Detașamentul Rădăuți echipați cu aparate de aer comprimat. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, bărbatul este în stare de inconștiență și a fost preluat de către un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean. ”I se adminstrează oxigen și se pare că-și revine. Nu a fost în stop cardiorespirator și nici nu a fost nevoie de resuscitare. A început să comunice cu cadrele medicale. Cadrele medicale SAJ l-au stabilizat și l-au dus la UPU Suceava”, a spus Găleată.

Accident la o stație PECO din Milișăuți. Un bărbat a căzut într-un bazin cu combustibil. A fost scos în stare de inconștiență, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava