Concert pascal
MOPAN Suceava

O femeie de 34 de ani şi-a pierdut viaţa, iar un tânăr de 20 de ani a fost rănit grav după ce au fost acroşaţi de o maşină în timp ce se aflau pe marginea unui drum. În noaptea de Revelion, în jurul orei 00.20, în timp ce conducea autoturismul pe un drum judeţean din comuna Preutești, un tânăr de 21 de ani, din Bunești, s-a angajat în depășirea unei coloane de autovehicule, moment în care a acroșat și accidentat grav o femeie de 34 de ani și un tânăr de 20 de ani, ambii localnici, ce se aflau pe acostamentul din partea stângă a direcției de mers.
Victimele au fost transportate cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă din cauza leziunilor suferite femeia de 34 de ani a decedat. Şoferul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluționat procedural.

Accident mortal provocat la Preuteşti de un şofer de 21 de ani. O femeie a murit iar un bărbat este grav rănit, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava