MOPAN Suceava

Poliția Suceava a fost sesizată la 112 că pe Calea Unirii din mun. Suceava a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul unuia dintre autoturismele implicate a abandonat autoturismul și a fugit de la fața locului.
La fața locului polițiștii l-au identificat pe un bărbat de 45 ani, din mun. Suceava, în calitate de apelant și un autoturism ce era staționat pe banda I de circulație cu motorul pornit, fără nicio persoană în interior.
Apelantul a fost condus la sediul Poliției mun. Suceava în vederea completării unei declarații tip de accident rutier soldat cu pagube materiale, iar în scurt timp, la sediul poliției s-a prezentat și un tânăr de 25 ani, din com. Preutești, care a declarat faptul că el a condus autoturismul abandonat pe Calea Unirii din mun. Suceava și că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost identificat de către apelant ca fiind conducătorul autoturismului care a fost implicat în evenimentul rutier sesizat. Fiind interogate bazele de date s-a constatat faptul că numitul bărbatul de 25 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu are polița RCA valabilă, iar înmatricularea autoturismului este suspendată de drept, având I.T.P. expirată din data de 15.03.2021.
S-a procedat la sancționarea contravențională a șoferului de 25 de ani pentru următoarele abateri: RCA expirat, I.T.P. expirat și lipsă documente, iar ca măsură tehnico-administrativă s-a reținut certificatul de înmatriculare al autoturismului, precum și plăcuțele cu numere de înmatriculare.
S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere fără permis”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava