MOPAN Suceava

Un șofer a fost rănit în urma unui accident care a avut loc afara comunei Pojorâta, provocat de un șofer din Republica Moldova care are permisul retras. Potrivit unui comunicat al Poliției Suceava, joi, în jurul orei 14:50, în timp ce conducea o autoutilitară cu remorcă pe DN 17, în afara localităţii Pojorâta, un bărbat de 33 de ani, din Republica Moldova, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 38 de ani din comuna Ipoteşti.
În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto care circula regulamentar.
Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul de 33 de ani deține permis de conducere eliberat de autoritățile din Republica Moldova, însă acesta este retras pe o perioadă de 36 de luni, începând cu 19.11.2018 și este necorespunzător categoriei ansamblului auto condus.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava