• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O şoferiţă şi un minor aflat în maşina acesteia s-au accidentat după ce femeia nu a acordat prioritate la ieşirea dintr-o benzinărie. Vineri, în jurul orei 18.13, o femeie de 26 ani, din comuna Pătrăuţi, în timp ce conducea autoturismul la ieșirea din benzinăria de la intersecția cu strada Traian Vuia din Suceava, s-a angajat în efectuarea virajului la stânga, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 33 ani, din localitate. În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto şi accidentarea uşoară a unui minor de 8 ani, din comuna Dărmăneşti, pasager în acelaşi autoturism. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava