Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată sâmbătă noaptea, în jurul orei 23.55, cu privire la faptul că pe strada Calea Unirii a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto nu posedă permis de conducere.
În urma cercetărilor s-a constatat că un tânăr de 18 ani, din orașul Salcea, a condus autoturismul pe banda a doua a străzii Calea Unirii din Suceava, el deplasându-se spre cartierul Burdujeni. Ajungând la o trecere de pietoni, din cauza nepăstrării distanței în mers și a lipsei de experiență, a intrat în coliziune cu autoturismul care rula pe banda întâi, condus de o tânără de 25 ani, din comuna Horodniceni și cu o altă mașină care mergea pe banda a doua, condusă de un bărbat de 22 ani, din municipiul Suceava. Cele două autoturisme tamponate erau oprite la trecerea de pietoni. În urma accidentului a rezultat avarierea celor trei autoturisme.
Cei trei șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative. Polițiștii au constatat că tânărul de 18 ani nu posedă permis de conducere, motiv pentru care au întocmit un dosar penal privind infracţiunea de „conducere fără permis”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava