• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Polițiștii suceveni au întocmit un dosar penal pe numele unui șofer din Șcheia, în vârstă de 56 de ani, care a provocat un accident după ce nu a acordat prioritate. Șoferul a oprit mașina în afara părții carosabile pe Bulevardul Sofia Vicoveanca din Suceava, iar în momentul în care s-a pus în mişcare şi reintrat pe drum, fără să se asigure și fără să acorde prioritate de trecere, a intrat în coliziune laterală cu autoturismului condus regulamentar de un bărbat de 39 de ani, din municipiul Fălticeni.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară conducătorului auto de 39 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei doi șoferi auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava