Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri, în jurul orei 12:50, polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Dărmănești au fost sesizați prin „112” de către o femeie din satul Humoreni, comuna Comănești, cu privire la faptul că pe raza acestei localități a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, în care a fost implicat un autoturism, iar conducătorul acestuia nu deține permis de conducere pentru nici o categorie.

Polițiștii din Dărmănești s-au deplasat  la fața locului, ocazie cu care a fost identificat un șofer în vârstă de 17 ani,  care a declrat că a luat fără drept autoturismul proprietatea fratelui său, care se afla parcat în curtea locuinței sale, pentru a se plimba prin localitatea de domiciliu. La un moment dat a pierdut controlul și a intrat într-un șanț, fiind singur în autoturism. Poliție i-au solicitat să prezinte pentru control documentele personale și ale autoturismului. Conducătorul auto a precizat faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,Furtul în scop de folosință„ faptă prev. si ped. de art. 230, alin. (1) raportat la art. 231, alin (1) din Cod Penal și   ,,Conducerea unui vehicul fără permis de conducere„ faptă prev. si ped. de art. 335 alin (1) din Cod Penal, care urmează a fi soluţionat procedural de către lucrătorii SPR 5 Dărmănești.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava