Concert pascal
MOPAN Suceava

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Nr. 15 Vatra Dornei au fost sesizați de către un bărbat de 31 ani că în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza satului Neagra Șarului a fost acroșat de către un alt autoturism. Bărbatul de 31 ani se afla la volanul autoturismului, deplasându-se pe DJ 174  pe direcția Șaru Dornei spre Gura Haitii, moment în care a fost acroșat lateral stânga de către un autoturism care avea aceeași direcție de deplasare și la volanul căruia se afla un bărbat de 28 ani.

În cauză s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest a celor doi conducători, ocazie cu care în urma testării șoferului de 28 de ani a reieșit valoarea de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul de 28 de ani a fost verificat în bazele de date ale Poliției Române, reieșind faptul că nu este posesor al unui permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală conform art. 335 alin. 1 și art. 336 alin. 1, ambele din Codul Penal, iar cercetările sunt continuate de către lucrătorii Postului de Poliție Șaru Dornei. Polițiștii au dispus față de șoferul de 28 de ani măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, suspectul  fiind depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Suceava.

Accident provocat la Neagra Șarului de un șofer de 28 de ani beat și fără permis, 8.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava