Concert pascal
MOPAN Suceava

Militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni şi ai Punctului de Lucru Dolhasca, împreună cu două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, au intervenit cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD, în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Hârtop, pe DJ 208, la Km 78+500.În urma coliziunii dintre două autoturisme, în care se aflau în total şapte persone (trei într-o maşină şi patru în cealaltă), au rezultat şase persoane rănite. Trei victime, toate din acelaşi autoturism, au rămas încarcerate. Un bărbat şi o femeie, ambii în vârstă de  49 de ani, şi un băiat în vârstă de 14 ani.

Salvatorii au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori. Concomitent, au extras victimele încarcerate şi au monitorizat din punct de vedere medical, împreună cu colegii de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, toate persoanele implicate în accident.Cele trei victime încarcerate, împreună cu alte trei femei rănite de 23, 51 şi 67 de ani, au fost transportate la Centrul de Primire Urgenţe al Spitalului din Fălticeni, toţi fiind conştienţi şi în stare stabilă.

Cea de-a şaptea persoană implicată în eveniment  a fost monitorizată de către salvatori, dar a refuzat transportul la o unitate medicală.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava