Concert pascal
MOPAN Suceava

Militarii de la Detaşamentul de Pompieri Suceava au intervenit sâmbătă,13.02.2016,cu modulul SMURD (o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe, dintre care una de Terapie Intensivă Mobilă),  împreună cu un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, în urma unui accident rutier produs pe DN2, pe raza comunei Dănila.

La sosirea echipajelor, erau trei automobile implicate în accident, în urma impactului rezultând șapte victime, neîncarcerate.

Acestea erau conştiente, ieşite din autoturisme. Salvatorii au luat măsurile specifice de siguranţă – au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori.

Concomitent, au acordat primul ajutor medical victimelor. Trei dintre persoanele implicate în accident, un bărbat de 60 de ani şi două femei de 57 şi 54 de ani, au fost preluate şi transportate cu ambulanţe SMURD şi SAJ la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean, pentru investigaţii amănunţite şi tratament de specialitate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava