Concert pascal
MOPAN Suceava

Militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit cu modulul SMURD în urma unui accident rutier, produs pe DN2, la intrare în localitatea Roşiori, comuna Vadu Moldovei. În sprijinul pompierilor militari au intervenit şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

La faţa locului, un autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară ce tracta o platformă, pe care avea un utilaj. În urma impactului au rezultat trei victime – şoferul din autoturism, care a rămas încarcerat, şi două persoane din autoutilitară.

Salvatorii au luat măsurile de siguranţă specifice, au balizat zona, au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori şi au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi. Concomitent, a fost extrasă victima încarcerată, iar paramedicii SMURD şi ambulanţierii au acordat primul ajutor medical răniţilor. Din nefericire, pentru şoferul încarcerat, în vârstă de 38 de ani, s-a declarat decesul, acesta suferind leziuni incompatibile cu viaţa. Din celelalte  două victime, una a refuzat transportul la o unitatea spitalicească, iar cea de-a doua a fost transportată la spital, în stare de conştienţă şi fără probleme deosebite.

Pe timpul intervenţiei salvatorilor şi a echipajelor de poliţie, circulaţia a fost restricţionată pentru aproximativ două ore, circulându-se alternativ pe un singur sens de mers.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava