Concert pascal
MOPAN Suceava

La 18.09.2020, în ora 15:45, un bărbat de 41 ani din oraș Vînju Mare, jud. Mehedinți, în timp ce conducea autovehiculul pe DN17, în loc. Ilișești, având direcţia de deplasare dinspre mun. Gura Humorului spre mun. Suceava, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autovehiculul condus de un bărbat de 44 ani din mun. Botoșani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pasagerului stânga față din autovehiculul condus de bărbatul de 44 ani, respectiv o femeie de 47 ani din com. Sulița, jud. Botoșani, care a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru fiecare în parte. Ulterior li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, la UPU a Spitalul Judeţean Suceava.

În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava