MOPAN Suceava

Accidentul cu patru răniți care a avut loc ieri între localitățile Bunești și Fălticeni a fost produs de un șofer care a depășit ilegal. Potrivit poliției, vineri, la ora 11.45, un bărbat de 60, din comuna Rădășeni, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2 – E 85, pe raza comunei Bunești, din direcția Fălticeni spre Suceava, în afara localității, a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de un tânăr de 20 ani, din Bogdănești, care circula din sens opus. După impact, autoturismul condus de tânărul de 20 ani a părăsit partea carosabilă, iar autoturismul condus bărbat de bărbatul de 60 ani a intrat în coliziune ușoară cu o autoutilitară Renault, condusă de un bărbat din mun. Bacău.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a patru persoane, respectiv a șoferilor de 20 și de 60 ani și a încă doi pasageri.

Conducătorul auto de 20 ani și șoferul autoutilitarei au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative, prelevându-li-se și mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Județean Suceava. Conducătorul auto de 60 ani nu a putut fi testat cu aparatul etilometru, însă i s-au prelevat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Județean Suceava.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava