MOPAN Suceava

Sâmbătă după amiază în timp ce conducea autoutilitara într-o curbă pe DN 17 din comuna Iacobeni, ajuns în intersecția cu DN 18, pe un sector de drum în pantă, din cauza nepăstrării distanței corespunzătoare în mers, un bărbat de 39 de ani din municipiul C-lung Moldovenesc a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa de un bărbat de 41 de ani din Republica Moldova, care  intenționa să efectueze schimbarea direcției de mers pe DN 18.

În urma impactului, autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 26 de ani din comuna Iacobeni.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 74 de ani, a unei tinere de 19 ani și a unei minore de 7 ani, toate din Republica Moldova, pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani, precum și rănirea ușoară a unei minore de 10 ani din comuna Iacobeni, pasageră în autoturismul condus regulamentar de bărbatul de 26 de ani.

Conducătorii auto implicați în eveniment au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La faţa locului au fost prezenţi pentru cercetări și lucrători din cadrul I.S.C.T.R Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava