MOPAN Suceava

Ion Lungu a obţinut cel de-al patrulea mandat de primar al Sucevei cu un procent de 41,2% din voturile valabil exrpimate în municipiul reşedinţă de judeţ. De asemenea, PNL a obţinut cele mai mult voturi şi pentru Consiliul Loca, având cel mai mare număr de mandate în deliberativ. Liberalii vor avea 10 mandate de consilier local, în timp ce PSD va avea opt mandate. Alte trei mandate de consilier le va avea ALDE, în timp PMP a obţinut doi consilieri. Cel mai probabil, PNL va face alianţă cu PMP pentru a avea majoritatea în Consiliul Local, astfel încât cei de la Mişcarea Populară ar putea să obţină un post de viceprimar.
Viitoarea componenţă a Consiliului Local Suceava:
PNL: Ovidiu Doroftei, Lucian Harşovschi, Cristian Irimie, Angela Zarojanu, Mihai Flutur, Adrian Arămescu, Cristi Creţu, Daniel Prorociuc, Daniel Ungurian şi Bogdan Bicsi.
PSD: Tiberius Brădăţan, Vasile Mocanu, Eugen Girigan, Doiniţa Nela Cocriş, Cornel Grosar, Cristian Boberschi, Mitică Bejenaru, Andrei George Păduraru.
ALDE: Ștefan Alexandru Băişanu, Ovidiu Milici şi Dan Marcel Roibu. Este posibil ca Alexandru Băişanu să renunţe la funcţia de consilier pentru cea de deputat, motiv pentru care în Consiliul Local ar urma să intre Petru Marius Cernescu.
PMP: Marian Andronache şi Constantin Munteanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava