Concert pascal
MOPAN Suceava

Aproape 800 de social democraţi suceveni şi-au ales sâmbătă noua conducere judeţeană. După realegerea lui Cătălin Nechifor în funcţia de preşedinte al PSD Suceava, delegaţii la Conferința Județeană i-au ales și pe membrii Biroului Permanent Judeţean, respectiv 19 vicepreşedinţi, un secretar executiv şi trezorierul.


De remarcat faptul că în timpul Conferinţei Judeţene, liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat că fostul preşedinte, actualul deputat Gavril Mîrza, nu va mai candida pentru nici o funcţie de conducere. La rândul său, Gavril Mîrza le-a transmis social democraţi sucevenilor că PSD trebuie să recâştige preşedinţia Consiliulu Judeţean, dar şi un număr cât mai mare de primării sucevene. Deşi nu a mai candidat pentru o funcţie de vicepreşedinte, Gavril Mîrza va avea statut de invitat special în cadrul Biroului Permanent Judeţean al PSD Suceava.
Mai trebuie spus că din conducerea Organizaţiei Judeţene a dispărut funcţia de preşedinte executiv pe care o ocupa senatorul Ovidiu Donţu. Acesta a candidat pentru o funcţia de vicepreşedinte.
Schimbări au intervenit şi în funcţia de trezorier, Teodor Sârghe, cel care a ocupat-o până acum obţinând una dintre funcţiile de vicepreşedinte. În funcţia de trezorier a fost ales consilierul judeţean Virginel Iordache.


Vă prezentăm în continuare lista completă a Biroului Permanent Judeţan al PSD Suceava: Vicepreşedinţi – Ioan Stan, Ovidiu Donţu, Neculai Bereanu, Eugen Uricec, Nistor Tătar, Tiberius Brădăţan, Nicolae Bosancu, Vasile Rusu, Dan Cuşnir, Roman Boca, Constantin Boliacu, Mihai Reman, Emilian Havrici, Gheorghe Iacob, Mihai Grozavu, Sorin Ciobanu, Cristina Teodorovici, Brânduşel Nichitean şi Teodor Sârghe.
Secretar executiv – Lorand Ercse. Trezorier – Virginel Iordache.

Aceasta este noua conducere judeţeană a PSD Suceava. Gavril Mîrza nu a mai candidat, 6.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava