MOPAN Suceava

Revigorarea parcului auto al societății de transport public local, TPL, prin achiziționarea a 55 de autobuze electrice cu fonduri europene reprezintă cel mai important proiect al Primăriei municipiului Suceava pentru perioada imediat următoare, a anunțat primarul Ion Lungu. Lungu a declarat că a avut discuții la sediul municipalității cu reprezentanții Agenției de Dezvoltare Locală Nord Est de la Piatra Neamț pe marginea proiectelor europene pe care le va promova Primăria Suceava, proiectul vizând achiziționarea de autobuze electrice fiind în prim plan.

”Cred că undeva la finele lunii septembrie sau cel târziu la începutul lunii octombrie vom depune acest proiect la ADR Piatra Neamț”, a spus primarul. El a arătat că municipalitatea face demersurile pregătitoare pentru aprobarea acestui proiect și anume construirea unei platfome betonate pe un teren din Burdujeni sat unde va fi amenajată baza auto a TPL. Investiția estimată la 2,98 de milioane de lei va fi realizată din bani de la bugetul local. Jumătate din  sumă a fost prinsă deja în bugetul pe 2018.

”Aprobarea indicatorilor tehnico economici pentru platforma betonată va fi discutată în ședința de joi, 30 august, a consiliului local fiind un proiect prins pe ordinea de zi suplimentară. Sper ca proiectul să treacă, să facem licitația repede și să începem lucrările chiar din  acest an”, a spus Lungu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava