MOPAN Suceava

Ordonanţa adoptată de Guvern are următoarele prevederi principale:
• Din sumele încasate de MApN de la ANCOM se va vira la bugetul de stat echivalentul în lei al sumei de 9,4 milioane euro, sumă care va fi utilizată exclusiv pentru realizarea Fazei 1 a Etapei de tranziţie iniţială a Concepţiei de realizarea graduală a capabilităţii de apărare aeriană în cadrul programului ”Avion Multirol al forţelor Aeriene”.
• Se amână până în anul 2015 aplicarea prevederilor Legii nr. 142/1998 privind acordarea tichetelor de masă pentru personal din instituţiile şi autorităţile publice, cu excepţia instituţiilor finanţate integral din venituri proprii. De asemenea, se amână până în anul 2015 acordarea de tichete cadou şi de tichete de vacanţă pentru personalul din aceste instituţii.
• Se despăgubeşte S.N. Radiocomunicaţii S.A. de către ANCOM cu suma de 35,29 milioane lei pentru compensarea eforturilor financiare impuse de proiectul ”Eliberare bandă”.
• Începând cu data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe, venitul lunar de completare prevăzut de OUG nr. 36/2013 se va acorda numai persoanelor disponibilizate în condiţiile stabilite prin această ordonanţă de urgenţă, din cadrul operatorilor economici reclasificaţi în sectorul administraţiei publice conform listei publicate de INS.
• Decontarea contravalorii abonamentelor sau biletelor de transport pentru elevii care nu pot fi şcolarizaţi în localitatea de domiciliu se va face de către unităţile de învăţământ către elevii beneficiari pe baza abonamentelor de transport eliberate de operatorii de transport.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava