MOPAN Suceava

Poliția Suceava a organizat în cursul zilei de joi, 21 martic a.c., o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță în parcurile din municipiul Suceava. Astfel, între orele 20.00 – 24, polițiștii s-au aflat în zona parcurilor, spațiilor de joacă pentru copii, teraselor, magazinelor cu program non stop, precum și pe linia prevenirii faptelor cu violență comise în proximitatea acestora. „Siguranţa stradală este o prioritate pentru poliţiştii suceveni. Din analizele efectuate a rezultat şi faptul că una dintre cele mai mari îngrijorări ale comunităţii este legată de siguranţa în spaţiul public. Având în vedere aceste considerente dar şi faptul că zonele de agrement trebuie să constituie un spaţiu de relaxare pentru cetăţeni şi familiile acestora, unde să se simtă în deplină siguranţă, poliţiştii au iniţiat un demers de securizare a parcurilor  de pe raza municipiului Suceava”, se precizează într-un comunicat al Poliției Suceava. La acțiune au participat în total 33 polițiști, 9 jandarmi și 6 polițiști locali, acționându-se cu 12 autospeciale din dotare.
În timpul acțiunii au fost legitimate 130 de persoane, față de 38 dintre acestea luându-se măsura atenționării sau avertizării cu privire la modul de comportare în societate. Au mai fost verificați 8 agenți de pază și au fost legitimate, stabilindu-se situația juridică a acestora, 20 de persoane străine de localitate. Polițiștii au mai verificat și 37 de obiective și peste 100 de autovehicule.
Toate persoanele identificate sub influenţa băuturilor alcoolice sau care vagabondau au fost îndepărtate din zona parcurilor au fost direcţionate către domiciliile lor, iar în unele cazuri dispunându-se transportul la unităţi medicale.
„Pozitiv este faptul că în urma acţiunii derulate nu a fost înregistrată nici o sesizare privind infracţiuni stradale în zona parcurilor, cetăţenii având premisele de a se bucura de momente de relaxare în deplină siguranţă”, se mai precizează în comunicat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava