Concert pascal
MOPAN Suceava

La nivelul Poliției Municipiului Suceava – Secția 9 Poliție Rurală Șcheia, în ziua de 4 martieîninterval orar 16.00 18.00, s-a organizat o acțiune cu efective sporite tip Blitz, în vederea îmbunătățirii climatului de ordine și siguranță publică, întărirea autorității poliției și diminuării riscului rutier, creșterea vizibilității pentru descurajarea infracționalității stradale.

La acțiunea organizată au participat 8 polițiști din cadrul Poliției Municipiului Suceava, din care 6 lucrători din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Șcheia și 2 lucrători din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, acţionând în zonele stabilite cu autospeciale din dotare.

În cadrul acțiunii au fost verificate 41 de autoturisme și au fost testați cu aparetele etilotest și drugtest 29 de șoferi.

Au fost reținute 2 permise de conducere și au fost ridicate 3 certificate de înmatriculare pentru lipsă ITP și RCA.

Au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6.220 lei. De asemenea, în cadrul acțiunii au fost constatate și 2 infracțiuni.

Polițiștii organizează activități tip blitz, punctual și pe perioade scurte și determinate de timp pentru identificarea șoferilor băuți sau sub influența substanțelor interzise sau a celor care conduc fără permis. Acțiunile sunt organizate atât în mediul urban și rural, atât pe arterele principale cât și secundare de circulație.

În ultima perioadă, prezența activă în trafic a polițiștilor a dus la identificarea la timp a celor care au nesocotit legea, consumând alcool și urcându-se la volan, în toate cazurile fiind suspendat dreptul de a conduce vehicule sau fiind întocmite dosare penale, prevenindu-se astfel producerea unor tragedii rutiere.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava