Concert pascal
MOPAN Suceava

În perioada 19-20 octombrie polițiști din cadrul Polițiilor orășenești Milișăuți, Solca și Cajvana au desfășurat o acțiune în sistem integrat pentru prevenirea accidentelor rutiere.

În cadrul acțiunii polițiștii au verificat 76 de autovehicule, au legitimat 80 de persoane și au controlat 6 agenți economici.

S-au constatat 5 infracțiuni și s-au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.350 lei. Polițiștii au mai reținut un permis de conducere și au ridicat un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Exemple:

În data de 19.10.2019, orele 20.30, polițiștii au depistat un bărbat de 64 ani, din orașul Cajvana, care conducea, pe DJ 178 D din localitate, un moped neînmatriculat și fără a deține permis de conducere auto. Conducătorului mopedului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

În data de 19.10.2019, orele 19.00, polițiștii au identificat un bărbat de 42 de ani, din orașul Cajvana, care conducea pe D.J. 178 D, pe raza orașului Cajvana, o autoutilitară având asigurarea obligatorie RCA expirată din data de 06.10.2019. În cauză s-a dispus ridicarea plăcuțelor cu nr. de înmatriculare și reținerea certificatului de înmatriculare, dar și sancționarea contravențională a conducătorului auto cu amendă în valoare de 1000 lei, conform Legii nr. 132/2017.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava