MOPAN Suceava

Peste 40 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţiştii suceveni pentru nerespectarea legislaţiei privind actele de comerţ şi transportul comercial în cadrul unei acţiuni în municipiului Rădăuţi şi pe drumul european E 85.

Controalele au avut loc în zilele de vineri şi sâmbătă, între orele 06.00 – 11.00, când polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Suceava, împreună cu polițiști rutieri și inspectori I.S.C.T.R. Suceava au acționat în zona municipiului Rădăuți, dar şi pe E 85, de la Suceava la Siret pe linia prevenirii, descoperirii şi combaterii faptelor de evaziune fiscală şi a activităţilor comerciale ilicite.

În total au fost verificate 14 societăţi comerciale şi 46 de întreprinderi individuale şi persoane fizice autorizate, fiind constatate 2 infracţiuni economice.

De asemenea, în cadrul acţiunii au fost verificate 81 de autovehicule de transport şi au fost legitimate şi verificate 51 de persoane

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale, în valoare totala de 81.730 lei. La Legea nr. 12/1990 republicată, privind actele de comerţ au fost aplicate 18 sancţiuni contravenţionale în valoare de 55.500 lei, iar la H.G. 69/2012 (privind condiţiile care trebuie îndeplinite pentru exercitarea ocupaţiei de operator de transport rutier pentru accesul la piaţa transportului rutier internaţional de mărfuri) au fost aplicate 6 sancţiuni în valoare de 17.000 lei. De asemenea, au fost reţinute 4 certificate de înmatriculare. Totodată, au fost confiscate bunuri în valoare de peste 1500 lei, constând în articole de îmbrăcăminte şi sume de bani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava