Concert pascal
MOPAN Suceava

76 de agenţi economici din centrul comercial Rozita au fost verificaţi sâmbătă de către poliţiştii şi comisarii financiari suceveni. Potrivit unui comunicat de presă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Suceava şi lucrătorii Gărzii Financiare Suceava, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Ordine Publică şi Serviciului Rutier, sprijiniţi de luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale, au realizat mai multe acţiuni în vederea combaterii evaziunii fiscale şi a altor fapte de natură economică.

Astfel, sâmbătă, 2 martie 2013, între orele 9:00 şi 12:00 a avut loc o amplă acţiune de verificare a legalităţii desfăşurării actelor de comerţ în cea mai mare zonă comercială en – gross din judeţul Suceava, respectiv centrul comercial Rozita din comuna Şcheia.

Acest centru comercial este sursa de aprovozionare cu produse alimentare şi nealimentare în vederea revânzării şi pentru numeroşi agenţi economici din judeţele învecinate.

Acţiunea a avut ca scop verificarea documentelor fiscale, a legalităţii comerţului cu produse accizabile, combaterea evaziunii fiscale şi identificarea unor situaţii de muncă la negru.

La acţiune au participat 16 echipe de control formate din poliţişti din cadrul IPJ Suceava şi ofiţeri ai Gărzii Financiare Suceava.

Aceştia au verificat 76 de unităţi economice, iar în urma controalelor au fost aplicate 70 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 132.065 lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri alimentare şi nealimentare în valoare de 2300 lei.

Totodată, au fost ridicate în vederea cercetărilor acte şi documente contabile, fiind constatate 20 de infracţiuni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava