Prefectul Județului Suceava, Mirela Elena Adomnicăi, a dispus, prin ordinul 154 din 19 iunie 2018,  constituirea a două comisii  mixte care vor verifica legalitatea funcționării unor cămine de bătrâni  din județul Suceava.

Din aceste comisii fac parte reprezentanți ai Instituției Prefectului-Județul Suceava, în calitate de coordonatori ai echipelor, de la Agenția Județeană de Plăți și Inspecție Socială Suceava – AJPIS – Direcția de Sănătate Publică Suceava-DSP,  Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor – DSVSA, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava – ISU, Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava -ITM.

Vor fi verificate 18 cămine din județul Suceava, care aparțin de asociații, fundații, parohii sau primării, iar la finalul verificărilor va fi întocmit un raport  care va fi înaintat prefectului județului Suceava.

Activitatea de control a  comisiilor mixte se va desfăşura în perioada 20 iunie 2018 – 13 iulie 2018 și vizează verificarea modului în care unitățile de asistență socială  au dus la îndeplinire recomandările și măsurile stabilite în urma controlului efectuat anul trecut, în perioada 19 iunie  – 5 iulie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava