MOPAN Suceava

Corpul de control al prim-ministrului a finalizat o acțiune de control la Inspecția Muncii, care a vizat activitatea desfășurată din 1 ianuarie 2017 până în prezent.

Acțiunea de control a avut drept obiective verificarea respectării prevederilor legale și a normelor interne privind organizarea și funcționarea entității, verificarea respectării prevederilor referitoare la constituirea și realizarea veniturilor, precum și cu privire la angajarea și efectuarea cheltuielilor la nivelul entității. Totodată, a fost verificat modul în care au fost respectate prevederile legale cu privire la atribuirea, încheierea și derularea contractelor la nivelul entității și verificarea modului de îndeplinire a atribuțiilor privind coordonarea, îndrumarea metodologică și controlul activității inspectoratelor teritoriale de muncă și a celorlalte instituții aflate în subordine.

Raportul de control a fost finalizat la data de 28 aprilie 2020 și transmis către Cabinetul Prim-ministrului, spre informare; Inspecția Muncii, spre analiză și valorificare și Ministerul Muncii și Protecției Sociale, pentru analiza și dispunerea măsurilor necesare.

Sinteza acțiunii de control și principalele concluzii pot fi consultate la următorullink: http://control.gov.ro/web/wp-content/uploads/2020/04/Sinteza-Inspectia-Muncii.pdf

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava