• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Astăzi, polițiștii suceveni au derulat o activitate de prevenire a furturilor din locuințe, genți și buzunare și a înșelăciunilor judiciare prin diverse moduri de operare. Ei au mers în special în zonele turistice ale județului, dar și pe raza Sucevei și a comunei Șcheia. Potrivit IJP, pe raza comunei Șcheia și a municipiului Suceava, polițiștii le-au recomandat cetățenilor să își asigure casele cu sisteme eficiente de închidere atunci cînd părăsesc locuințele chiar și pentru scurt timp și să nu depoziteze cheile în locații improprii.

Polițiștii au purtat discuții cu peste 100 de persoane și au înmînat materiale de informare. Ulterior, pe raza orașului Gura Humorului și în zona Voroneț s-au desfăşurat acţiuni de responsabilizare şi informare pe linia prevenirii furturilor din genţi şi buzunare și a înșelăciunilor. În zona mănăstirii Voroneț s-au purtat discuţii cu cetăţenii și turiștii în vederea reducerii riscului victimal. Poliţiştii au prezentat modurile de operare şi au promovat recomandările preventive. Peste 100 de ghiduri de informare realizate în parteneriat cu ATOP Suceava au fost distribuite și la terasele și locațiile de alimentație publică.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava