MOPAN Suceava

Asociația Steaua Sudului 44 Constanța aduce zâmbete pe chipurile copiilor orfani de la Fundația Glory Morning House “Casa Speranței”, printr-o nouă acțiune caritabilă – “E ziua ta, Copile!” – eveniment care are loc astăzi, 1 iunie 2021, începând cu ora 11.00.

Organizatorii împreună cu toți partenerii din campanie, ca de fiecare dată, au ținut cont de buna-dispoziție a copiilor oferindu-le un inedit spectacol cu clovni. În urma unui concurs de talente, cei prezenți pot vedea lumea „pictată” prin ochii acestor copii. Micuții vor fi premiați cu dulciuri, tricouri și amintiri amuzante din “cabina foto”.

“În fiecare an, așteptăm cu mare emoție Ziua de 1 Iunie, pentru a petrece timp de calitate cu acești copii minunați. Sentimentul călduros cu care ne primesc mereu este minunat, simțim că facem parte din familia lor. Nu putem face lucruri mari, ci lucruri mici, făcute din dragoste. Ne dorim să-i vedem cum zâmbesc, deoarece zâmbetele copiilor ne dau speranță pentru un viitor mai bun“, declară Ec. Mariana Bolcheș, președintele Asociației Steaua Sudului 44 Constanta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava