Concert pascal
MOPAN Suceava

Licitația caritabilă derulată timp de o săptămână pe pagina de facebook a Clubului Sportiv Universitar din Suceava s-a încheiat, la finele săptămânii trecute. Acțiunea inițiată de antrenorii de handbal Adrian Chiruț și Iulian Andrei s-a bucurat de un real succes, ideea lor, aceea de a solidariza lumea sportului românesc cu situația de la Suceava, dovedindu-se a fi remarcabilă și deosebit de utilă în contextual pandemiei cauzate de coronavirus. La chemarea organizatorilor au răspuns nume mari din handbalul masculin și feminin, fotbal, rugby și kickboxing. Acești adevărați campioni au oferit spre vânzare tricouri de colecție, purtate de ei în diferite competiții, pentru a fi scoase la vânzare în cadrul licitației organizate în scopul sprijinirii celor aflați în linia întâi a luptei împotriva pandemiei de coronavirus, în județul nostru. La reușita acțiunii au contribuit și diverși donatori, care au ales să renunțe la piese de suflet din colecția lor cu trofee sportive, pentru o cauză nobilă. Îmbucurător a fost faptul că toate cele 89 de articole aflate în portofoliul licitației de la Suceava și-au găsit cumpărător.
Cele mai mult s-a licitat pentru mănuşile luptătorului Ionuţ Atodiresei (3.000 lei), apoi pentru tricourile portarului naţionalei feminine a României, Yulyia Dumanska, 500 de euro, handbalistului francez Nikola Karabatic, adjudecat pentru 2.500 lei, handbalistei Cristina Neagu (2.250 lei), fostului fotbalist Nicolae Dică (2.000 lei), internaţionalului Ianis Hagi (1.600 lei), selecţionerului naţionalei de fotbal, Mirel Rădoi (1.150 lei), handbalistului Alexandru Csepreghi (1.000 lei), handbalistei Luciana Popescu (1.000 lei), mănuşile luptătorului Cătălin Moroşanu (1.000 lei).

La campanie au mai participat foşti sau actuali handbalişti cum sunt Crina Pintea, Mihai Popescu, George Buricea, Nicuşor Negru, Alin Şania, Sandu Iacob, Iulian Stamate, Chike Onyejekwe, Ionuţ Iancu, estonianul Martin Johannson, muntenegreanul Nemanja Grbovic, georgianul Irakli Chikovani, nord-macedoneanul Kiril Lazarov, Rareş Fortuneanu, selecţionerul naţionalei masculine a României, Leonard Bibirig, Valentin Ghionea, Valentina Ardean Elisei, Demis Grigoraş, Viorel Fotache, Georgică Cîntec, Cristian Fenici, Ionuţ Georgescu, Răzvan Gavriloaia, Dan Savenco, Ştefan Laufceac, Ovidiu Mihăilă, Predrag Vujadinovic, Ionela Stanca, Carmen Amariei, Eremia Pîrîianu, Tamas Ivancsik, dar şi foşti sau actuali fotbalişti ca Dorin Goian, Bogdan Stancu, Ciprian Marica, Claudiu Keşeru, Lucian Sânmărtean.

„Am fost impresionat de modul în care au reacționat acești mari sportivi la apelul nostru. Pe această cale, le mulțumim tuturor celor care s-au arătat solidari cu populația Sucevei, pusă la grea încercare. Doresc, de asemenea, să le mulțumesc și celor care au licitat, contribuind astfel la strângerea unei sume importante de bani care va fi folosită acolo unde va fi mai mare nevoie. S-au adunat, în cadrul licitației încropite de noi online, în jur de 10.000 de euro. Am reușit să validăm câștigătorii și așteptăm ca banii de la ei să ajungă cât mai curând în contul pe care l-am pus la dispoziție”, a declarat antrenorul Adrian Chiruț.

Pentru a fi utilizați cât mai eficient, banii strânși vor fi direcționați către Fundația Umanitară NORD 2001 / Sânge pentru România, care de la startul pandemiei este implicată total în susținerea luptei pentru combaterea coronavirusului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava