Concert pascal
MOPAN Suceava

În data de 23.12.2019, voluntarii Asociației de ajutorare a copiilor și tinerilor dotați, talentați și din sistemul de protecție a copilului aflat în dificultate ”EUROACTIV”, împreună cu un grup de elevi din comuna Pătrăuți, au dus daruri copiilor din Centrele de Plasament ”Sf. Gheorghe” din Dolhasca și la copiii cu dizabilități de la Centrul de Servicii multifuncționale din Gura Humorului în cadrul acțiunii caritabile „Sărbătoarea Nașterii Domnului Isus Hristos aduce mângâiere”.

Acțiunea a fost sprijinită de oameni de suflet pe care dorim să le mulțumim: domnilor Bogdan Păstrăv de la S.C. Rocast Nord S.R.L., S.C. Tesano S.R.L. din Suceava, S.C. Ursa Mare S.R.L. din Șcheia, S.C. Tehno World S.R.L. din Baia, doamna Anișoara Scheul de la S.C. Killer S.R.L., doamna Veronica Stan de la S.C. Alin For You S.R.L., Alka România, Market Albina din Suceava, S.C. Simba Invest S.R.L. din Bacău, Palatul Copiilor Suceava, Colegiul Tehnic ”Samuil Isopescu” Suceava, colectivul de cadre didactice al Școlii Gimnaziale nr.1 Suceava coordonat de doamna prof. Gabriela Mihai, Grupul de firme Orizont Suceava, S.C. Hel Dent S.R.L. Suceava.

Acțiunea a fost coordonată de prof. Mihai Greciuc – președintele Asociației EUROACTIV, de prof. Loredana-Mihaela Ceică și prof. Romeo-Irinel Bolohan – vicepreședinții ONG-ului EUROACTIV Suceava.

Acțiunea caritabilă „Sărbătoarea Nașterii Domnului Isus Hristos aduce mângâiere”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava