MOPAN Suceava

Asociația de ajutorare a copiilor și tinerilor dotați, talentați și din sistemul de protecție a copilului aflat în dificultate ”EUROACTIV” Suceava și conducerea Colegiului Tehnic ”Samuil Isopescu” Suceava, împreună cu un grup de oameni inimoși au organizat Acțiunea ”Sărbătoarea Învierii aduce bucurie”.

Acțiunea s-a desfășurat în data de 16.04.2020, pentru copiii din Centrul de Plasament ”Sf. Gheorghe” din Dolhasca, și pentru copiii cu dizabilități de la căsuțele ”Lotus”, ”Iris”, ”Iasmina” și ”Orhideea” din cadrul Centrului de Servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului.

Având în vedere evoluția situației epidemiologice de pe teritoriul României, și în special de pe teritoriul județului Suceava, în contextul apariției și răspândirii noii forme de SARS-COV-2, în considerarea prevederilor Decretului nr. 240/14.04.2020, prin care s-a decretat prelungirea cu 30 de zile a stării de urgență pe întreg teritoriul României, voluntarii ONG-ului EUROACTIV au achiziționat cu ajutorul sponsorilor acțiunii, produse de curățenie și dulciuri, ce au fost predate către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava, pentru copiii din Centrul de Plasament ”Sf. Gheorghe” din Dolhasca, și pentru copiii cu dizabilități de la căsuțele ”Lotus”, ”Iris”, ”Iasmina” și ”Orhideea” din cadrul Centrului de Servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului.

Acțiunea a fost sprijinită de domnul Bogdan Păstrăv de la S.C. Rocast Nord S.R.L. Suceava, S.C. Alin For You S.R.L., S.C. Market Albina S.R.L. Suceava, S.C. S&O Group S.R.L. Suceava, S.C. Ursa Mare Comprod S.R.L., S.C. Marelbo Prod Com din Bivolărie, S.C. Savcom S.R.L., Andrei Ghiaţă, S.C. Kiler S.R.L. din Horodnic, S.C. Heldent S.R.L. Suceava, S.C. Ferovali S.R.L., domnul Dan Cușnir de la S.C. Clevit S.R.L., S.C. Tesano S.R.L..

Acțiunea a fost coordonată de prof. Mihai Greciuc – președinte ”EUROACTIV” Suceava și de voluntarul Vlad Iriciuc.

Mulțumită generozității dumneavoastră, am reușit să ne atingem obiectivele propuse prin realizarea acestor activități și, dorim să urăm din suflet, sănătate, fericiri și împlinirea tuturor dorințelor colaboratorilor și sponsorilor, urându-le Sărbători pascale binecuvântate!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava