Asociația de ajutorare a copiilor și tinerilor dotați, talentați și din sistemul de protecție a copilului aflat în dificultate ”EUROACTIV” Suceava, conducerea Colegiului Tehnic ”Samuil Isopescu” Suceava, Asociația ”EduMax”, împreună cu un grup de oameni inimoși coordonați de doamnele înv. Daniela Lungoci și înv. Cătălina Bejinaru de la Școala Gimnazială Ipotești, au organizat Acțiunea ”Sărbătoarea Învierii aduce bucurie”.

Acțiunea s-a desfășurat în data de 28.04.2021, pentru copiii cu dizabilități de la căsuțele ”Lotus”, ”Iris”, ”Iasmina” și ”Orhideea”, la elevii din cele 8 locații ale Centrului de Servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate din Gura Humorului și, la elevii de la Centrul de Servicii Sociale pentru copilul aflat în dificultate din Fălticeni.

Voluntarii EUROACTIV au achiziționat cu ajutorul sponsorilor acțiunii, produse de curățenie, dezinfectanți, dulciuri și articole de îmbrăcăminte, ce au fost oferite copiilor cu dizabilități de la căsuțele ”Lotus”, ”Iris”, ”Iasmina” și ”Orhideea” din cadrul Centrului de Servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului și copiilor de la Fălticeni.

Acțiunea a fost sprijinită de S.C. Rocast Nord S.R.L. Suceava, de S.C. Găitano Company S.R.L., S.C. Alin For You S.R.L., de CAR Învățământ Fălticeni, S.C. Market Albina S.R.L. Suceava, Asociația ”EduMax”, de S.C. Adria S.R.L. Suceava, S.C. Tesano S.R.L. Suceava, S.C. Savcom S.R.L., Andrei L. Ghiaţă, S.C. Kiler S.R.L., S.C. Heldent S.R.L. Suceava, de domnul Iulian Rudnic de la Petrom Suceava, Palatul Copiilor Suceava.

Acțiunea a fost coordonată de prof. Mihai Greciuc – președinte ”EUROACTIV” Suceava și de voluntarii Vlad Iriciuc. înv. Daniela Lungoci, înv. Cătălina Bejinaru Magdalena Drăgoi, Cerasela Iacobăț, Ioana Turcu si Eduard Cazacu.

Mulțumită generozității dumneavoastră, am reușit să ne atingem obiectivele propuse prin realizarea acestor activități și, dorim să urăm din suflet, sănătate, fericiri și împlinirea tuturor dorințelor colaboratorilor și sponsorilor, urându-le Sărbători pascale binecuvântate!

Acțiunea ”Sărbătoarea Învierii aduce bucurie”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Social
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava