Concert pascal
MOPAN Suceava

Peste 500 de poliţişti din structurile de investigaţii criminale, ordine publică, investigarea fraudelor, poliţişti rutieri şi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Suceava au organizat vineri şi sâmbătă acţiuni specifice în întreg judeţul, care au avut ca obiectiv creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului, sancţionarea elementelor de natură infracţională şi contravenţională descurajarea comportamentelor de tip delictual şi impunerea şi menţinerea climatului de linişte publică.

Potrivit Biroului de Presă al IPJ Suceava, poliţiştii din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, secţiilor şi posturilor rurale de poliţie au organizat acţiuni pe toate liniile de muncă constatând un număr de 28 de infracţiuni dintre care 19 în flagrant.

În cele două zile, poliţiştii au identificat 17 infractori şi au fost prinse două persoane urmărite naţional şi internaţional.

În cadrul acţiunilor au fost aplicate 568 de sancţiuni contravenţionale cu o valoare totală de 121.154 lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de 6475 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava