Concert pascal
MOPAN Suceava

Universitatea „Stefan cel Mare” din Suceava continua seria actiunilor de promovare a creatiilor cinematografice romanesti! De aceasta data e vorba despre premiera comediei „Si caii sunt verzi pe pereti”, care va avea loc in Auditorium „Joseph Schmidt”, in zilele de 12 și 13 noiembrie. „Este o poveste despre iluzia de a te imbogati in Romania”, ne spune regizorul Dan Chisu, care a confirmat prezenta la USV pentru aceeasta lansare a filmului in data de marti, alaturi de alti protagonisti si de o echipa tehnica pentru asigurarea vizionarii filmului in cele mai bune conditii. Anuntul a fost facut de prorectorul Mihai Dimian.

Potrivit acestuia, luni, 12 noiembrie, spectacolele vor incepe la orele 18:00 si 20:00, iar pretul unui bilet va fi de 5 lei.

Marti, 13 noiembrie, spectacolele vor incepe la 17:30 si 20:00 pentru a facilita si dialogul spectatorilor cu regizorul Dan Chisu si ceilalti invitati, iar pretul unui bilet va fi de 5 lei pentru elevi si studenti si 10 lei pentru restul participantilor.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava