Poliţiştii suceveni s-au aflat în data de 08 martie 2015 în mijlocul comunităţii, atât în mediul urban cât şi în mediul rural pentru a marca Ziua Internaţională a Femeii şi, totodată pentru a sensibiliza opinia publică în legătură cu acest eveniment.

Poliţiştii rutieri şi cei din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu reprezentanţii Auto Mitric Suceava, au  oferit doamnelor şi domnişoarelor aflate în trafic, flori şi felicitări personalizate. Acţiunile s-au desfăşurat în zona centrală a municipiului Suceava.

De asemenea, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, împreună cu partenerul AVON, au oferit femeilor care s-au aflat în trafic, în calitate de conducător auto, pasager sau pieton, cadouri simbolice.

Acţiunea a avut loc simultan în municipiile Suceava si Gura Humorului (orele 10.00 – 12.00).

Poliţiştii au felicitat  participantele la trafic si le-au urat o primăvară frumoasă, fără evenimente rutiere, transmiţând, în acelaşi timp si mesaje educative pe linie de circulaţie, mesaje care de altfel au fost  foarte bine recepţionate de şoferiţe.
Activităţile poliţiştilor s-au bucurat de aprecierea doamnelor şi domnişoarelor, dar şi a bărbaţilor care sperăm să devină mai responsabili şi să aprecieze tot mai mult pe cele care le sunt aproape.

POLIŢIŞTII SUCEVENI VĂ UREAZĂ O PRIMĂVARĂ PLĂCUTĂ – O PRIMĂVARĂ ÎN SIGURANŢĂ !

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava