• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În perioada 6-8.11.2017, în cadrul Săptămânii Școala Altfel, Liceul cu Program Sportiv Suceava în parteneriat cu Asociația Județeană Sportul pentru Toți Suceava au derulat activități specifice de informare a elevilor-sportivi cu privire la fenomenul dopajului. Aceste activități stau sub umbrela proiectului #Fără Doping- #DopOut derulat între cele două organizații cu supervizarea UISP Roma Italia.

Activitățile au avut două direcții de desfășurare. Prima, a fost aceea de a implica elevii de liceu în crearea unui mesaj anti-doping cu ajutorul cutiilor goale de medicamente. Aici au fost testate imaginația și creativitatea acestora. Produsele finale au impresionat prin ingeniozitate și culoare. De asemenea, elevii au primit informații utile despre consumul de medicamente fără consult de specialitate.

Cea de a doua parte a activităților din cadrul Școlii Altfel a avut ca protagoniste 2 reprezentante ale Agenției Naționale Anti-Doping de la București. Acestea au prezentat în fața unei audiențe de peste 350 de elevi, desfășurați în două serii, în Aula LPS Suceava, care sunt efectele consumului de substanțe interzise în cadrul pregătirii sau a competițiilor sportive, care sunt pedepsele sportive aplicate celor care sunt depistați pozitiv ca dopați. De asemenea au fost prezentate filme educative despre modul de desfășurare a unei testari doping, dar și cazuri nefericite de sportivi care au decedat din cauza consumului de substanțe dopante.

Dorim să remarcăm faptul că acest gen de prezentare se desfășoară pentru prima dată la Suceava și este parte a campaniei Primii Pași pentru un Sport Curat derulată de Agenția Națională Anti-Doping în colaborare cu Ministerul Educației Naționale.   

Activități de informare a elevilor sportivi cu privire la fenomenul dopajului, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava