• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ziua de vineri, 22.04.2016,  din Săptămâna Altfel, a fost și ea marcată de activități fumoase, pe placul copiilor, activități de suflet și de relaxare, de dăruire și apreciere pentru semenii noștri.

În acest sens  a fost și întâlnirea cu scop umanitar de la Spitalul C.F. Pașcani, ce face parte din proiectul „Dăruind, vei dobândi!”. Începând cu ora 10, elevii, însoțiți de profesorii lor, au mers și au oferit bolnavilor pachete cu fructe.

Cei care au coordonat această activitate sunt: prof. Spataru Mugurel, prof.Cojocariu Felicia, prof. Bugioeanu Gabriel.

Apoi, de la ora 12, prof. Spataru Mugurel împreună cu preotul Cristea Dumitru, însoțiți de un grup numeros de elevi, au mers la câteva familii cu posibilități financiare foarte limitate, cărora li  s-au oferit pachete cu alimente pentru sărbătorile pascale. Activitatea s-a desfășurat în cadrul proiectului „Să ne ajutăm aproapele” care se derulează în parteneriat cu Asociația „Teofil, cel  Milostiv” din Pașcani.

Incepînd cu ora 14, elevi din clasele IX-XI, alături de prof.Spataru Mugurel, au mers la Asociația „Lumină și Dar” din Municipiul  Pașcani, unde copiii ce se află în grija acestei asociații, au primit pachete cu alimente pentru sărbătorile pascale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava