MOPAN Suceava

Ziua de vineri, 22.04.2016,  din Săptămâna Altfel, a fost și ea marcată de activități fumoase, pe placul copiilor, activități de suflet și de relaxare, de dăruire și apreciere pentru semenii noștri.

În acest sens  a fost și întâlnirea cu scop umanitar de la Spitalul C.F. Pașcani, ce face parte din proiectul „Dăruind, vei dobândi!”. Începând cu ora 10, elevii, însoțiți de profesorii lor, au mers și au oferit bolnavilor pachete cu fructe.

Cei care au coordonat această activitate sunt: prof. Spataru Mugurel, prof.Cojocariu Felicia, prof. Bugioeanu Gabriel.

Apoi, de la ora 12, prof. Spataru Mugurel împreună cu preotul Cristea Dumitru, însoțiți de un grup numeros de elevi, au mers la câteva familii cu posibilități financiare foarte limitate, cărora li  s-au oferit pachete cu alimente pentru sărbătorile pascale. Activitatea s-a desfășurat în cadrul proiectului „Să ne ajutăm aproapele” care se derulează în parteneriat cu Asociația „Teofil, cel  Milostiv” din Pașcani.

Incepînd cu ora 14, elevi din clasele IX-XI, alături de prof.Spataru Mugurel, au mers la Asociația „Lumină și Dar” din Municipiul  Pașcani, unde copiii ce se află în grija acestei asociații, au primit pachete cu alimente pentru sărbătorile pascale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava