MOPAN Suceava

Directia Regim Permise de Conducere și Inmatriculare a Vehiculelor informeaza ca, în perioada 11-31.03.2020 activitatile specifice de înmatriculare și preschimbare a permiselor de conducere se solutioneaza exclusiv in baza unei programari online. Programarile vor fi facute pe site-ul oficial al institutiei www.drpciv.ro, sectiunea Programari online.

Pentru operatiunile care nu se regasesc la secț iunea online – pasul 2, va rugam sa consultati site-ul lnstitutiei Prefectului din judetul dumneavoastra și sa respectati cu strictete indicatiile personalului de la ghișee.

Accesul in incinta sediilor serviciilor publice comunitare va fi permis doar titularilor, dupa caz persoanelor mandatate/delegate, n baza programarilor online și a actului de identitate in original. Solicitam tuturor persoanelor care sunt programate sa respecte ora de programare și sa evite așteptarea suplimentara in spatiile destinate publicului.

Pentru desfaurarea în conditii normale a activitatii contam pe intelegerea dumneavoastra.

Activitatile de înmatriculare și preschimbare a permiselor de conducere se solutioneaza exclusiv în baza unei programari online, 5.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.7/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava