Concert pascal
MOPAN Suceava

Specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Suceava din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat vineri, 17 februarie a.c. o serie de activități preventive în cadrul proiectului național ,,Abilități pentru acțiune”.

La aceste activități, au participat peste 100 de elevi din ciclul de învățământ liceal de la Colegiul ,,Andronic Motrescu” din Rădăuți.

Proiectul are o abordare complexă pentru prevenirea consumului de droguri, favorizând factorii de protecție ai elevilor, prin dezvoltarea unei conexiuni puternice cu școala, implicarea părinților în viața copiilor și dobândirea cunoștințelor și abilităților necesare în luarea unor decizii sănătoase atunci când sunt presați să consume droguri.

Proiectul ,,ABILITĂȚI PENTRU ACȚIUNE” conține cinci domenii și opt activități, care se fundamentează pe abordarea educațională cunoscută sub denumirea „învățare socială și emoțională (Social and Emotional Learning -SEL)”.

Pe parcursul anului școlar, specialiştii CPECA Suceava vor fi prezenți, în mod constant, alături de elevi şi vor realiza activităţi de prevenire a consumului de droguri, menite să informeze tinerii cu privire la efectele şi riscurile asociate consumului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava