MOPAN Suceava

Suceava în prag de sărbătoare : festivaluri de muzică, târg de Sânziene, spectacole și concurs la Cetate, parc de distracții și multe altele, toate menite să creioneze un tablou în care vrem cu toții să fim prezenți și să ne simțim bine !

La fel ne dorim și noi – echipa Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Suceava din cadrul Agenției Naționale Antidrog, să fim în mijlocul comunității sucevene pentru a face cunoscută ideea că ne putem distra fără a apela la consumul de alcool, droguri ori diverse alte substanțe cu efect psihoactiv.

Ne propunem în aceste zile deosebite să organizăm evenimente și activități de prevenire antidrog și de reducere a riscurilor asociate aferente. Rețeaua de Voluntari Antidrog și partenerii noștri – polițiștii suceveni ne vor sprijini să derulăm cu succes inițiativele avute în vedere, în locațiile enumerate mai sus.

Vom fi prezenți la punctul de informare special amenajat pe esplanada Casei de Cultură – platforma pietonală, și în egală măsură vom da dovadă de flexibilitate, prin echipe mobile ce se vor deplasa în zonele adiacente. Toate acestea, cu scopul de conștientizare a populației despre importanța luării unor decizii corecte și sănătoase de petrecere a timpului liber.

În acest context, ne vom oferi întreaga disponibilitate de a interacționa cu tinerii, adolescenții și în general persoanele de orice vârstă, care vor beneficia de îndrumare de specialitate. Toți cei interesați vor putea consulta diverse materiale promoționale (fly-ere, pliante, baloane pentru cei mici etc.) și vor avea posibilitatea de a experimenta senzorial situația unei persoane care a consumat droguri sau a abuzat de alcool, prin intermediul unor ochelari didactici care distorsionează realitatea vizual – cromatică.

#FII LIBER !       #SAFE PARTIES      #STOP DROGURI        #DISTRACȚIE FĂRĂ ALCOOL

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava