Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava
Galerie foto51 poze în acest set

Moment istoric pe scena Teatrului Municipal ”Matei Vișniec” din Suceava.

Primii nouă actori angajați în urma castingului de luna trecută au fost prezentați în mod oficial publicului sucevean în cadrul unui eveniment plin de încărcătură emoțională care s-a suprapus în mod fericit cu Zilele Sucevei.

Actorii au pus în scenă un moment teatral intr-un registru vesel – un colaj inspirat din dramaturgia universală sub regia directorului artistic Andrei Munteanu iar la final au răspuns cu umor și inspirație întrebărilor venite din public.

Jocul natural și plin de savoare al echipei de tineri actori a ridicat sala în picioare talentul lor fiind răsplătit cu ropote de aplauze. Le-au fost alături managerul Teatrului ”Matei Vișniec”, Carmen Veronica Steiciuc, regizorul Andrei Munteanu, primarul Ion Lungu dar și nume grele din branșă precum Oltița Cîntec, preşedintele secției din România a Asociației Internaționale a Criticilor de Teatru (AICT) și regizorul Octavian Jighirgiu.

Iată echipa de actori pentru care s-a ridicat cortina vineri, 24 iunie, echipă care a reânviat teatrul la Suceava: Diana LAZĂR, Clara POPADIUC, Bogdan AMURĂRIȚEI, Delu LUCACI, Cristina FLOREA, Bogdan CANTAUZ, Sergiu MORARU, Cosmin PANAITE și Cătălin MÎNDRU. O mențiune, trei dintre cei nouă actori sunt din județul Suceava și anume Diana Lazăr (Gura Humorului), Clara Popadiuc (Suceava) și Bogdan Amurăriței (Suceava).

Mult asteptatul debut al trupei sucevene, respectiv premiera va avea loc în stagiunea din toamnă, mai exact în luna octombrie. Titlul și detaliile despre acest prim spectacol al Teatrului Municipal ”Matei Vișniec” Suceava vor fi anunțate în cel mai scurt timp. În luna iulie, actorii teatrului vor susține o serie de spectacole în aer liber, în spații neconvenționale.

Actorii suceveni, primiți cu dragoste și aplauze de publicul doritor de teatru, 10.0 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (6 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava