MOPAN Suceava

Actorii Teatrului „Matei Vişniec” din Suceava continuă să joace în aer liber piesa „Cărţile – Fabulă urbană”, după o piesă scrisă de Horia Gârbea, regia artistică Octavian Jighirgiu.  Cunoscut pentru activitatea sa intensă de publicist și autor de poezie, proză, teatru, critică literară și teatrală, eseuri, cu un total de 12 piese, prezentat atât în țară, cât și peste hotare, Horia Gârbea a realizat de asemenea și scenarii de film și televiziune.

Octavian Jighirgiu este profesor la Universitatea de Arte “George Enescu” din Iași și regizor cu o bogată experiență.  “Cărțile – Fabulă urbană” invită spectatorul să mediteze asupra rosturilor intelectualului în lumea contemporană. Conceput pentru spații neconvenționale, spectacolul oferă publicului șansa de a participa la acțiunea dramatică, prin metodele specifice teatrului.

Astfel, pe 6 şi 7 august, vor fi cîte două reprezentaţii, de la ora 17.00, şi de la ora 19.00, în spatele pizzeriei Zara din cartierul George Enescu şi, respectiv, în cartierul Zamca, pe strada Stejarului, la intrarea de pe strada Vişinilor.
Spectacolul a mai fost susţinut în Centru şi în Burdujeni. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava