Concert pascal
MOPAN Suceava

Nu mai puțin de 170 de concurenți din țară și din străinătate vor participa la ediția din acest an a Festivalului Internațional ”Ciprian Porumbescu”, a anunțat președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur. ”Ca o noutate în acest an vor fi 15 concurenți din Marea Britanie, Ucraina și Republica Moldova”, a subliniat Flutur. El a spus că festivalul va debuta pe data de 1 iunie cu Carnavalul copiilor eveniment care va avea loc la Muzeul de Științele Naturii din municipiul Suceava urmat de teatru de păpuși în Cetatea de Scaun.

Concursul de interpretare ”Lira de Aur” va începe în data de 2 iunie pe scena Teatrului ”Matei Vișniec” festivitatea de premiere urmând să aibă loc pe 4 iunie în aceeași locație. ”Marele premiu va fi acordat de Consiliul Județean”, a ținut să precizeze Flutur. El a adăugat că o serie de acțiuni vor avea loc și la Stupca printre care o slujbă de pomenire și un spectacol folcloric.

În data de 3 iunie la Cetatea de Scaun a Sucevei este programat un concert al Filarmonicii din Bacău. Tot în programul Festivalului figurează și acordarea de către Consiliul Local al comunei Ciprian Porumbescu a titlului de ”cetățean de onoare” actorului Vlad Rădescu cel care a interpretat rolul principal în filmul ”Ciprian Porumbescu” din anul 1973.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava