MOPAN Suceava

Actriţa Emilia Popescu, care filmează zilele acestea pentru al doilea lungmetraj regizat de Emanuel Pârvu, „Încredere”, a declarat că redeschiderea teatrelor este vitală, comunitatea fiind extrem de afectată, notează click.ro.

Aceasta a spus că trebuie găsită o soluţie, dar şi spectacole făcute special pentru perioada în care ne aflăm. „Noi suntem extrem de afectaţi, pe toată planeta. Nesiguranţa ne distruge. Mai ales că mereu îţi faci planuri pe stagiuni. Această soluţie de moment – de a juca în aer liber, o lună, vara – este un compromis. Oamenii au venit la spectacole. Părerea mea e că atâta vreme cât circulă metroul, merg troleibuzele, se călătoreşte cu avionul, trebuie găsită o formulă. Ar trebui găsită o soluţie să se înceapă activitatea şi înăuntru, cu distanţare, cu spectacole făcute special pentru perioada în care ne aflăm – în sensul de două, trei, maxim patru personaje care să poată sta depărtate. Să ne adaptăm şi să avem voie să ne adaptăm şi să intrăm în sală. Trebuie să probăm”, a spus actrița pentru news.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/actrita-emilia-popescu-despre-redeschiderea-teatrelor-nu-putem-disparea-de-tot-din

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava