MOPAN Suceava

Robotul, episodul 2 din sitcomul Secretele Președintelui, aduce la Prima TV două invitate binecunoscute publicului din România. Actrița Irena Boclincă o interpretează pe Viorica Dăncilă iar Gabriela Marin, de la Cronica Cârcotașilor, pe Denis Pilafai.

În seara râsului românesc la Prima TV, staff-ul Președintelui face casting pentru a-i gasi acestuia o Primă Doamnă. La probe se prezintă și una dintre protagonistele de la Cronica Cârcotașilor dornică să îi ia un interviu lui Pupăză. Va fi însă nevoită să treacă de rigorile doamnei Dăncilă (Irena Boclincă), noul consilier de imagine al Președintelui (Gabriela Marin).

“Comandantul secției de poliție în care a activat Mateescu este adus în staff-ul prezidențial pe post de robot humanoid. În final aflăm ca acesta a acceptat o deghizare hilară deoarece i-a cerut Putin să se înfiltreze în anturajul Președintelui Pupăză pentru a afla daca Melanie Trump este amanta lui”, spune Grig Ghiroiu, actorul care-l interpretează pe președintele Pupăză.

Telespectatorii pot urmări al doilea episod al sitcomul-ului Secretele președintelui, vineri, 11 martie, de la ora 22.00, la Prima TV. Nu rata seara râsului românesc!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava