MOPAN Suceava

Ştefan Bănică (52 de ani) a cunoscut notorietatea cu povestea de dragoste din ”Liceenii”, film regizat de Nicolae Corjos, în 1986, în care o pupă cu foc pe Oana Sârbu, eleva timidă cu ochelari. Iată însă că acesta nu este de fapt primul sărut filmat de şarmantul artist, Rodica Horobeţ lăudându-se cu un cadru asemănător, realizat însă cu doi ani mai devreme, în 1984, notează click.ro.

Rodica Horobeţ a fost una dintre cele mai solicitate tinere actriţe din anii comunismului. A jucat în „Al patrulea gard, lângă debarcader”, „Cântec în Zori”, „Domnişoara Aurica”, „O vară cu Mara” şi în „Declaraţie de dragoste”, însă cel mai important rol a fost cel al Andreei, primit, la numai 14 ani, în ”Eroii nu au vârstă”, serial regizat de Mihai Constantinescu şi de Dan Mironescu şi redifuzat anul trecut, în iulie, de TVR. Prietenul ei de suflet era, conform scenariului, Guriţă, nimeni altul decât Ştefan Bănică, care la acea vreme avea 17 ani. Producţia nu s-a bucurat de acelaşi succes ca ”Liceenii”, aşa că fanii artistului au crezut că prima lui iubită într-un film a fost solista Oana Sârbu. Nostalgică de fel, actriţa Rodica Horobeţ (51 de ani) vine, la 36 de ani de la premieră, cu dovada, detronând-o pe rivala sa, mai scrie sursa citată. Ea a postat, pe contul de Facebook, câteva cadre romantice, în dreptul cărora a adăugat şi un mesaj convingător: ”Dovadă, probă ştiinţifică, de necontestat, de netăgăduit, că prima parteneră a lui Ştefan Banică este RH pozitiv. Doamne, ce vremuri! M-am surprins recitând, n-am uitat nimic!”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/actrita-rodica-horobet-prezinta-dovezile-romantice-prima-partenera-lui-stefan

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava