Concert pascal
MOPAN Suceava

Selma Blair, în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit că suferă de scleroză în plăci, o boală autoimună a sistemului nervos, potrivit contactmusic.com.

Faimoasa actriţă americană a anunţat sâmbătă, prin intermediul unui mesaj postat pe contul ei de Instagram, că a fost diagnosticată cu această boală în luna august. „Am scleroză în plăci. (…) Cu bunăvoința lui Dumnezeu, din dorință și datorită înțelegerii producătorilor Netflix, am un loc de muncă. Un job minunat. Sunt handicapată. Uneori cad. Scap obiecte. Memoria îmi este încețoșată. Oar partea stângă a corpului cere direcții precum un gps stricat. Dar mă descurc. Și râd și nu știu exact ce o să fac în continuare, dar o să îmi dau silința să fac numai bine.”, a scris actrița, conform sursei citate.

Scleroza multiplă (SM) este o boală autoimună care afectează sistemul nervos, iar pe înţelesul tuturor, această boală constă în faptul că celulele imunitare atacă propriul sistem nervos, cu urmări precum pierderea vederii, amorţeală, durere etc, potrivit csid.ro. În medie, şansele de a suferi de scleroză multiplă este de una la 750 şi afectează femeile de două ori mai mult decât bărbaţii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava