MOPAN Suceava

Comunicat de presă: Până in 21 iulie, tinerii interpreti de muzica populara si usoara, precum si ansamblurile folclorice, se pot inscrie online pe www.festivalultineretii.ro, jurizarea pieselor propuse pentru concurs fiind acum posibila si fara ca interpretii sa se prezinte la prelesectii.

Visezi sa canti in fata a mii de spectatori, iti doresti propriul videoclip realizat de profesionisti, vrei sansa de a aparea la televizor si a deveni celebru? Festivalul Tineretii, concurs international de muzica usoara si folclor aflat la a IX-a editie, se va desfasura in perioada 2-8 septembrie 2013 la Teatrul de Vara din statiunea Jupiter si iti ofera aceasta rampa de lansare. O veste buna pentru candidatii din judetele Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea. Acum se pot inscrie pe www.festivalultineretii.ro si pot participa la preselectia online.

Inscrierea online este validata o data cu primirea prin posta a dosarului complet, pana in data de 21 iulie. Jurizarea se va face in 23 si 24 iulie. Felicitam concurentii din judete care au participat la editiile trecute. Editia 2013, o adevarata sarbatoare a muzicii bune, vine cu recitaluri si spectacole-surpriza si cu multi invitati de onoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava