MOPAN Suceava

Antonia va afla joi dacă procesul de custodie al micuţei Maya se va strămuta sau nu în Italia, acolo unde fetiţa locuieşte cu bunicii din partea tatălui. Familia Castellano consideră că are un as în mânecă, acum că artista a recunoscut oficial relaţia cu Alex Velea şi e gravidă cu acesta, potrivit clicl.ro.

„Am obosit, familia mea munceşte, am treburi de făcut. Noi muncim, nu facem bani ca ea, care scoate o melodie, îşi ia bani de la Avon şi din ce contracte mai are… Asta e diferenţa dintre noi. Până acum i-am luat mereu apărarea, am iubit-o. Din momentul acesta am zis gata! E mama Mayei, familia mea poate să facă ce vrea, dar eu mă retrag şi nu mai vreau să aud de ea. Vine în Italia la un copil de patru ani şi îi povesteşte că are alt iubit, îi arată burtica… Aşa ceva nu e normal. Femeia e bolnavă, are dublă personalitate, joacă teatru! A jucat teatru cu mine, cu fiul meu, cu toată lumea”, a precizat Ciro Castellano pentru ziarulring.ro.

Citește articolul complet și vezi ce a mai spus Ciro Castellano, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/acuzatii-grave-antonia-e-bolnava-are-dubla-personalitate

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava