Concert pascal
MOPAN Suceava

Enoriașii dintr-o parohie suceveană l-au reclamat la Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților pe preotul bisericii ale cărui practici au dus ca oamenii să nu mai aibă încredere în Biserică. Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, a anunțat că va trimite o comisie să verifice cele sesizate.

”Vreau să vă spun că preotul …. din …. face *(…). Oamenii i-a câștigat nu prin luptă dreaptă, ci manipulând și înșelând. Prieteni îi are pe cei cu care *….. Consilierii bisericii, care sunt rude între ei ori consilieri la primărie, sunt aceeași de pe timpul preotului …., care a *(…) a fost îmbrățișată și amplificată de preotul ….. Poți fi și slujitorul Domnului, și *….? Știți cum se spune: „În față vopsit gardul și în curte leopardul. Așa e și în cazul preotului …., una spune, alta face. E un om *….Predică numai *(…). Ce se întâmplă în sat e trist. Oamenii nu mai au încredere în Biserică …… Biserica a ajuns loc de batjocură și nu un locaș sfânt. Credința a dispărut, fiind înlocuită de mândrie, prefăcătorie, urâciune și invidie. Preotul …. este *… frecvent la slujbe de către preotul …., care e mai tânăr. Ne rugăm permanent să îi dea putere preotului …. ca să *(…).”, i-a scris un enoriaș arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, scrisoare din care unele fragmente ofensatoare care nu pot fi verificate, au fost cenzurate.

”Săptămâna viitoare va fi trimisă o comisie, care va verifica cele sesizate de dumneavoastră. Veți fi contactat pentru a vă susține cele reclamate”, i-a răspuns IPS Calinic.

Acuze grave aduse unui preot sucevean. ”Biserica a ajuns loc de batjocură și nu un locaș sfânt”, spun enoriașii. IPS Calinic trimite comisie de anchetă, 6.0 out of 10 based on 7 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (7 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava